Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Μηχάνημα πλήρωσης ποτών κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Sunswell, ΕΠΕ.

Οι εμφιαλώνοντας μηχανές για το νερό, χυμός, ένωσαν τα ποτά, το γάλα και το έλαιο με 12 έτη σφαιρικής εμπειρίας αγοράς και παρουσίας περισσότερων από 50 χωρών με διοξείδιο του άνθρακα.

Ειδήσεις

June 17, 2024

Έκθεση SUNSWEL Ινδονησία

Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου, η SUNSWELL Machinery συμμετείχε στην έκθεση εκτύπωσης πλαστικών συσκευασιών EXPO και εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων στην Ινδονησία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση SUNSWEL Ινδονησία  0

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ινδονησία είναι η μεγαλύτερη χώρα αρχιπελάγους του κόσμου, με το έδαφος της που εκτείνεται στην Ασία και την Ωκεανία.ΤζακάρταΗ Ινδονησία έχει πληθυσμό άνω των 300 εκατομμυρίων και έχει τεράστια αναπτυξιακή αγορά και αναπτυξιακό δυναμικό.Την ίδια στιγμήΗ Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ινδονησίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση SUNSWEL Ινδονησία  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση SUNSWEL Ινδονησία  2

Στην έκθεση αυτή, οι περισσότεροι από τους πελάτες ήταν από την Ινδονησία. δεν έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για την ικανότητα εξοπλισμού. οι περισσότερες από τις ερωτήσεις ήταν για εξοπλισμό μικρής χωρητικότητας.Έχουν επίσης κάποιες ισχυρές τοπικές εταιρείεςΟι αντιπρόσωποί μας στην ινδονησιακή αγορά συμμετείχαν επίσης ενεργά στην υποδοχή των πελατών στην έκθεση, παρέχοντας μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια.μέσω της δημοσιότητας πριν από την έκθεσηΠιστεύω ότι η SUNSWELL MACHINERY θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει νέα αγορά στην Ινδονησία στο μέλλον.

Συγγραφέας:

Στοιχεία επικοινωνίας