Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Μηχάνημα πλήρωσης ποτών κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Sunswell, ΕΠΕ.

Οι εμφιαλώνοντας μηχανές για το νερό, χυμός, ένωσαν τα ποτά, το γάλα και το έλαιο με 12 έτη σφαιρικής εμπειρίας αγοράς και παρουσίας περισσότερων από 50 χωρών με διοξείδιο του άνθρακα.

Ειδήσεις

May 17, 2024

Παραγγελία για γραμμή εμφιάλωσης αφρώδους νερού από τα νησιά Τερκς και Κέικος

Τα νησιά Τερκς και Κέικος είναιΒρετανικό Υπερπόντιο ΈδαφοςΟι πόλεις αυτές είναι γνωστές κυρίως για τον τουρισμό και ωςυπεράκτια χρηματοπιστωτικό κέντρο.

Πρόσφατα, η Sunswell έλαβε μια παραγγελία από έναν πελάτη στα νησιά Τέρκς και Κέικος για την αγορά μιας γραμμής πλήρωσης αζώτου νερού σε γυάλινα μπουκάλια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παραγγελία για γραμμή εμφιάλωσης αφρώδους νερού από τα νησιά Τερκς και Κέικος  0

Ο στόχος του πελάτη είναι να εμφιαλώσει το αρωματικό αρωματικό ποτό ως βότκα και σε γυάλινα μπουκάλια 750 ml.Ο πελάτης θα σχεδιάσει και θα φτιάξει τα δικά του μοναδικά μπουκάλια.Θα προσαρμόσουν το δικό τους καλούπι για γυάλινα μπουκάλια και πλαστικά κιβώτια.

Το σύνολο του πακέτου παραγγελίας περιλαμβάνει μια γραμμή εμφιάλωσης 3000BPH.Η γραμμή εμφιάλωσης αποτελείται κυρίως από πλυντήριο γυάλινων μπουκαλιών που μπορεί να επιστρέψει (μηχανή εμφιάλωσης, εξωτερική βούρτσα και εσωτερική βούρτσα),Μονόμετρα και μεταφορείς μπουκαλιώνΕιδικότερα,

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παραγγελία για γραμμή εμφιάλωσης αφρώδους νερού από τα νησιά Τερκς και Κέικος  1

Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της Sunswell, ο πελάτης θα είναι σε θέση να δημιουργήσει με επιτυχία τα δικά του μοναδικά μπουκάλια και να εμφιαλώσει το μοναδικό αίσθητο νερό του για τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας: George

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας