Κίνα Μηχάνημα πλήρωσης ποτών κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Sunswell, ΕΠΕ.

Οι εμφιαλώνοντας μηχανές για το νερό, χυμός, ένωσαν τα ποτά, το γάλα και το έλαιο με 12 έτη σφαιρικής εμπειρίας αγοράς και παρουσίας περισσότερων από 50 χωρών με διοξείδιο του άνθρακα.

Ειδήσεις

September 3, 2021

Επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας σε SUNSWELL

1) Η υπερβολιή υψηλός επεξεργασία θερμοκρασίας (UHT), η επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας, ή ultra-pasteurization είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων που αποστειρώνει σχεδόν τα υγρά τρόφιμα με τη θέρμανση τους επάνω από 135 °C (275 °F) – η θερμοκρασία που απαιτείται για να σκοτώσει πολλά βακτηριακά endospores – για 2 έως 5 δευτερόλεπτα. Το UHT ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται στην παραγωγή γάλακτος, αλλά η διαδικασία χρησιμοποιείται επίσης για τους χυμούς φρούτων, την κρέμα, το γάλα σόγιας, το γιαούρτι, το κρασί, τις σούπες, το μέλι, και stews.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας σε SUNSWELL  0

1) Η θερμότητα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας UHT μπορεί να προκαλέσει Maillard σκουραίνοντας και να αλλάξει το γούστο και τη μυρωδιά των γαλακτοκομικών προϊόντων. Μια εναλλακτική διαδικασία είναι στιγμιαία παστερίωση, στην οποία το γάλα θερμαίνεται σε 72 °C (162 °F) για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα.

2) Το γάλα UHT που συσκευάζεται σε ένα αποστειρωμένο εμπορευματοκιβώτιο έχει μια χαρακτηριστική unrefrigerated ζωή του προϊόντος στο ράφι έξι έως εννέα μηνών. Αντίθετα, παστεριωμένο το λάμψη γάλα έχει μια ζωή του προϊόντος στο ράφι περίπου δύο εβδομάδων από την επεξεργασία, ή περίπου μια εβδομάδα από την τοποθέτηση στην πώληση.

 

Διάγραμμα ροής:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας σε SUNSWELL  1

Αναφορά:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας σε SUNSWELL  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία εξαιρετικά-θερμότητας σε SUNSWELL  3

 

Το Sunswell θα προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και την επαγγελματική λύση σε κάθε πελάτη.

Αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, εάν έχει οποιαδήποτε requirments.

                                                                                                                              Συντάκτης: Bruce



 

Στοιχεία επικοινωνίας