Κίνα Μηχάνημα πλήρωσης ποτών κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Sunswell, ΕΠΕ.

Οι εμφιαλώνοντας μηχανές για το νερό, χυμός, ένωσαν τα ποτά, το γάλα και το έλαιο με 12 έτη σφαιρικής εμπειρίας αγοράς και παρουσίας περισσότερων από 50 χωρών με διοξείδιο του άνθρακα.

Ειδήσεις

September 9, 2021

Το Sunswell και ένας πελάτης της Κόστα Ρίκα ενώνουν τα χέρια πάλι

Κόστα Ρίκα, μια χώρα πλούσια σε φυσικούς πόρους μεταλλικού νερού. Δύο πριν από χρόνια, Sunwell βοήθησαν επιτυχώς έναν από την Κόστα Ρίκα πελάτη να μπεί στην τοπική αγορά μεταλλικού νερού.

Ο πελάτης είναι κύριος των καθαρών νερών πηγής 100% πλούσιων σε μεταλλεύματα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το κάλιο. Το φρέσκο και εύγευστο γούστο των καθαρών νερών πηγής από αυτήν την περιοχή, η οποία λόγω της γεωγραφικής θέσης του, δεν έχει καμία δυνατότητα των πηγών εξωτερικής διαγώνιας μόλυνσης σε σχέση με τις βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τα φυτοφάρμακα, τα φυτοφάρμακα, τα γεωργικά απόβλητα βιομηχανίας ή οποιους δήποτε άλλους. Με το μοναδικό υψηλής ποιότητας μεταλλικό νερό, που συνδέθηκε με τη βοήθεια του εξοπλισμού Sunswell, οι πελάτες άνοιξαν γρήγορα την τοπική αγορά, και το προϊόν έγινε ένα χτύπημα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Sunswell και ένας πελάτης της Κόστα Ρίκα ενώνουν τα χέρια πάλι  0

Μετά από δύο έτη επιτυχούς ανάπτυξης, ο πελάτης αποφάσισε να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων, να μπεί στην αγορά ποτών νερού και τσαγιού γεύσης, και να μπεί στην ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα αγορά ποτών στο μέλλον. Η υψηλή λειτουργία και η σταθερή ποιότητα του εξοπλισμού της πρώτης γραμμής παραγωγής έχουν αναγνωριστεί από τον πελάτη, έτσι Sunswell έχει γίνει ο προτιμημένος προμηθευτής του πελάτη του εξοπλισμού για το νέο πρόγραμμα. Μετά από τις σε βάθος τεχνικές ανταλλαγές, οι επαγγελματικές λύσεις που παρέχηκαν από Sunswell το κατέστησαν αδύνατο για τον πελάτη να αρνηθεί, και τα δύο κόμματα αποφάσισαν σύντομα να εργαστούν μαζί για να υπογράψουν μια σύμβαση για το νέο πρόγραμμα. Η νέα σύμβαση προγράμματος περιλαμβάνει μια γραμμή παραγωγής ποτών νερού και τσαγιού γεύσης 6000BPH (500ml), η οποία θα είναι επίσης συμβατή με την παραγωγή του ενωμένου με διοξείδιο του άνθρακα μη αλκοολούχου ποτού στο μέλλον. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τον εξοπλισμό προεπεξεργασίας ποτών, εξοπλισμός αποστείρωσης UHT, isobaric μηχανή πλήρωσης, που μεταβιβάζει το σύστημα, καυτή μηχανή μαρκαρίσματος κόλλας λειωμένων μετάλλων, η ταινία συρρικνώνεται το περιτύλιγμα τεντωμάτων τυλίγοντας μηχανών και παλετών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Sunswell και ένας πελάτης της Κόστα Ρίκα ενώνουν τα χέρια πάλι  1

Πιστεύουμε ότι το νέο πρόγραμμα του πελάτη μας θα είναι επιτυχές, και είναι αναγκασμένοι να είναι επιτυχείς. Είμαστε ο ηγέτης στα εμφιαλώνοντας και συσκευάζοντας μηχανήματα υγρών ποτών. Το Sunswell, με το κλειδί στο χέρι προμηθευτής εγκαταστάσεων AZ, είναι γνωστό για την ανάπτυξη των καινοτόμων προϊόντων υψηλών σημείων και των νέων τεχνολογιών.

                                                                                                                                                          Συντάκτης: George

Στοιχεία επικοινωνίας